Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 10:00

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 07.04.2015

Στο Χ.Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν επικρατούν ασθενής χιονόπτωση, άπνοια και θερμοκρασία στους 0°C. Η ποιότητα του χιονιού είναι εξαιρετική. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Βaby lift, Μετερίζι, Σαραντόβρυση 1 (εναέριος) και Σαραντόβρυση 2 (συρόμενο). Οι δρόμοι από Άγιο Αθανάσιο και από Κερασιά είναι ανοιχτοί με απαραίτητες τις αλυσίδες ή τα χιονολάστιχα τις πρωινές ώρες. Προσοχή στον δρόμο από Κερασιά γιατί είναι αρκετά στενός μόνο για Ι.Χ.

Ανοιχτό μέχρι Μ.Τετάρτη το Χ.Κ. Φαλακρού.

Στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων σε λειτουργία οι αναβατήρες Σ2 και Σ3. Σε αναστολή ο εναέριος. Όλες οι πίστες ανοιχτές. Επικρατούν αραιές χιονοπτώσεις και άπνοια.

Στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου σε λειτουργία το Πάνω καρεκλάκι, το ski lift και τα babylift. Φρέσκο χιόνι:10-15cm. Σημειώνονται χιονοπτώσεις. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Φίλιππος, Ελιμεία, Μ.Αλέξανδρος και babylift. Επικρατούν νεφώσεις με κατά διαστήματα ηλιοφάνεια. Ο δρόμος είναι ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Παρνασσού σε λειτουργία οι αναβατήρε Αφροδίτη, Βάκχος, Ηρακλής, Περικλής και Baby2. Ανοιχτές οι πίστες Αφροδίτη, Αφροδίτη Α, Βάκχος, Βάκχος Β, Τηλέμαχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής και Baby2.

Πηγή:xionodromika.gr


To Top