Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 07:30

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 06-01-2016

Ενημέρωση Χιονοδρομικών 06-01-2016

Καλημέρα κ Χρόνια Πολλά!!!

Την έκπληξη έκανε σήμερα το Χ.Κ. Λαϊλιά που άνοιξε και λειτουργεί για χιονοδρομία με τον Συρόμενο 1. Ανοιχτό το σαλέ για καφέ. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Εξαιτίας των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών και των ισχυρών ανέμων, το Χ.Κ. Καλαβρύτων θα βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας σήμερα. Ανοιχτό το chalet για καφέ. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Από Ζαρούχλα κλειστός.

To X.K. 3-5 Πηγάδια ανοιχτό με Εναέριο Διθέσιο και Συρόμενο2 σε λειτουργία. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Παροδικές Νεφώσεις.

Σε πλήρη λειτουργία το Χ.Κ. Πηλίου. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες. Από σήμερα Τετάρτη, 06-01-2016 έως και την Κυριακή, 10-01-2016, θα εκτελούνται δρομολόγια με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Τα συγκεκριμένα δρομολόγια έχουν ως εξής: Βόλος- Χάνια 08:30 και 14:15. Χάνια- Βόλος 18:00 και 18:45.

Το Χ.Κ. Ελατοχωρίου είναι κλειστά για χιονοδρομία αλλά λειτουργούν οι Εναέριοι διθέσιοι αναβατήρες για βόλτα και τα σαλέ.

Κλειστό και το Χ.Κ. Καϊμάκτσαλαν λόγω καιρικών συνθηκών.

To X.K. Παρνασσού σε αναστολή λειτουργίας λόγω θυελλωδών ανέμων. Σε λειτουργία ο αναβατήρας Ήρα για βόλτα. Δρόμοι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.

Σε αναστολή λειτουργίας το Χ.Κ. Βελουχίου λόγω ισχυρών ανέμων και βροχοπτώσεων. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Ανοιχτό το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου. Σε λειτουργία οι αναβατήρες Babylift και ο διθέσιος εναέριος για βόλτα. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Βασιλίτσας σε αναστολή λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων. Λειτουργεί μόνο ο τριθέσιος εναέριος αναβατήρας “Φίλιππος” για βόλτα. Δρόμος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες.

Στο Χ.Κ. Ανηλίου Μετσόβου συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας λόγω βροχοπτώσεων. Δρόμος ανοιχτός με αλυσίδες.

Το Χ.Κ. Ζήρειας και το Χ.Κ. Μαινάλου παραμένουν κλειστά για χιονοδρομία.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Πηγή: www.xionodromika.gr


To Top